FACULTATEA DE INGINERIE
MECANICĂ ŞI ELECTRICĂ

Anunțuri și noutăți

Rezultatele concursului 3D FUTURE IN YOUR HAND 2024

Rezultatele concursului 3D FUTURE IN YOUR HAND 2024

Am ajuns la finalul concursului de creativitate, modelare și printare aditivă „3D FUTURE IN YOUR HAND”, organizat de Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică la sediul UPG Ploiești. Între 13 și 15 mai 2024, elevi de la Colegiul Național "Mihai Viteazul" ,Liceul Tehnologic Energetic “Elie Radu” si Colegiul Tehnic "Toma N. Socolescu si studenti IME și-au pus în valoare creativitatea și cunoștințele tehnice prin conceperea, modelarea și printarea 3D a prototipurilor și produselor cu design propriu.

Vă mulțumim tuturor pentru participare, pentru efortul și pasiunea investite în aceste proiecte inovatoare. A fost o plăcere să vedem cum ideile creative iau formă și cum se dezvoltă colaborarea între studenți și elevi.

🌟 Felicitări tuturor participanților! 🌟

Prin susținerea financiară, companiile investesc în viitor, investesc în formarea viitorilor specialiști, investesc în forța de muncă. Prin intermediul parteneriatului încheiat între Facultatea de Inginerie Mecanică și Electrică din Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești și Compania ARCTIC S.A. implicată în concursul „3D FUTURE IN YOUR HAND”, s-a stimulat participarea și implicarea
studenților, respectiv a elevilor în activitățile extracurriculare, prin acordarea de premii. Activitățile desfășurate în cadrul proiectului au susținut lucrul în echipă, comunicarea, transferul Know-How, schimbul de opinii și idei între studenți și elevi, având ca rezultat atragerea tinerilor în viitor către domeniul ingineriei mecanice, către design, proiectare, tehnologii de fabricație.
Ingineria este meseria viitorului, iar imprimarea 3D este un domeniu revoluționar care schimbă lumea.
MULȚUMIM COMPANIEI ARCTIC S.A. PENTRU SUSȚINERE ȘI SPONSORIZARE!

Rezultatele concursului

Echipele participante la concurs au fost invitate să își folosească creativitatea și abilitățile de design 3D pentru a crea un suport de cană original și inovator, iar produsele obtinute sunt descrise grafic in urmatoarele clipuri video:

    Echipa 1 TYMO

  Echipa 2 ULTIMII PENALI

  Echipa 3 PROBLEME TEHNICE

 

 

111111

 

222

 

3333