FACULTATEA DE INGINERIE
MECANICĂ ŞI ELECTRICĂ

Anunțuri și noutăți

Oportunitate de angajare SAINT-GOBAIN!

Oportunitate de angajare SAINT-GOBAIN!

 
CINE SUNTEM?
Saint-Gobain, lider mondial în domeniul construcţiilor ușoare și durabile, proiectează, dezvoltă și distribuie soluţii inovatoare pentru pieţele de construcţii, mobilitate și industrie.
În România, Saint-Gobain furnizează produse și soluţii din gamele Abrasives, Glass, Pietta Glass Working, Sekurit, ISOVER, PAM, Rigips, Weber, Duraziv şi Chryso, cumulând aproximativ 2000 de angajaţi în 14 situri industriale.
Anul acesta, Saint-Gobain România a primit distincţia de „Angajator de Top" pentru al 6-lea an consecutiv.
 
CE OFERIM?
Grupul Saint-Gobain oferă oportunităţi de carieră excelente, un mediu de lucru deschis și antrenant, în echipe cu adevăraţi profesioniști.
Vino alături de noi și vei beneficia de:
• programe de dezvoltare a aptitudinilor, platforme de instruire și multe alte beneficii pentru construirea unei cariere de succes;
• un mediu de lucru sigur, motivant și atractiv, cu linii automatizate ce dispun de tehnologie modernă, conduse de un sistem performant de gestiune a operaţiunilor industriale, bazat pe principiile excelenţei operaţionale;
• posibilitatea de a învăţa lucruri noi în ingineria proceselor și a echipamentelor în cadrul celui mai performant sistem de management al operaţiunilor din lume - World Class Manufacturing (WCM).
 
CUM POŢI CANDIDA?
Trimite-ne un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. cu numele şi datele tale de contact, iar echipa noastră te va contacta în cel mai scurt timp posibil.
La Saint-Gobain suntem uniţi de aceeași pasiune: să acţionăm în fiecare zi pentru a face lumea un loc mai frumos și mai sustenabil în care să locuim.
 
Capture.PNG